Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και οφείλει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της και να συμβάλλει στην ευημερία της έμπρακτα, ιδιαίτερα σε εποχές σαν αυτή που διανύουμε.

Στη μακρόχρονη πορεία τους, τα ταπητοκαθαριστήρια Clean System Κατσιγιάννη βρίσκονταν πάντα δίπλα στο κοινωνικό σύνολο. Το κοινωνικό αποτύπωμα το οποίο θέλει να αφήσει η εταιρεία μας έχει ως κεντρικά χαρακτηριστικά την αλληλεγγύη και την προσφορά σε όσους την έχουν ανάγκη, καθώς επίσης και τη στήριξη δράσεων και βέλτιστων πρακτικών που ενδυναμώνουν την περιβαλλοντική συνείδηση και αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας. Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε και βρισκόμαστε πάντα σε εγρήγορση για περαιτέρω δράσεις.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής:

 

Υποστήριξη κοινωνικών ιδρυμάτων
Στεκόμαστε δίπλα σε ιδρύματα όπως η ‘φλόγα’ καθώς και Ι. Ναούς και Ι. Μονές, προσφέροντας υπηρεσίες καθαρισμού.

 

         

 

Διευκόλυνση ανέργων
Ισχύουν ειδικές εκπτωτικές τιμές για άνεργους και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

 

Υποστήριξη σωμάτων ασφαλείας
Παρέχουμε υποστήριξη σε τοπικές μονάδες των ενόπλων δυνάμεων και άλλων σωμάτων ασφαλείας.

 

ΚΕΤΧ 76 ΜΕ

 

Παροχή βοήθειας σε άπορες οικογένειες
Παραχωρούμε αζήτητα είδη 10ετίας (χαλιά – μοκέτες) σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

 

Συμμετοχή σε δράσεις τοπικων φορέων
Με ποικίλους τρόπους στηρίζουμε τις δράσεις των τοπικών συλλόγων και φορέων.

 

Ενίσχυση Περιβαλοντικής συνείδησης
Σεβόμενοι το περιβάλλον, ανακυκλώνουμε όλα τα υλικά και τις συσκευασίες που χρησιμοποιούμε στην εταιρία. Χρησιμοποιούμε μονο βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά και προνοούμε για την ορθολογική χρήση των υδάτινων πόρων.

 

Διευκόλυνση σε ΑΜΕΑ
Παρέχουμε επιπλέον βοήθεια σε άτομα με αναπηρία και άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας (ηλικιωμένοι κ.α.) σχετικά με τις εργασίες που απαιτούνται για το στρώσιμο των χαλιών.

 

Δημιουργία ευνοικού περιβάλλοντος εργασίας
Λαμβάνουμε πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας και στην εξισσορόπηση προσωπικού και επαγγελματικού χρόνου. Διοργανώνουμε συχνά ψυχαγωγικές δραστηριότητες με την ομάδα της Clean System.

Clean System Ταπητοκαθαριστήρια Πάτρα - Κατσιγιάννης Χρήστος