ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και οφείλει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της και να συμβάλλει στην ευημερία της έμπρακτα, ιδιαίτερα σε εποχές σαν αυτή που διανύουμε.

Στη μακρόχρονη πορεία τους, τα ταπητοκαθαριστήρια Clean System Κατσιγιάννη βρίσκονταν πάντα δίπλα στο κοινωνικό σύνολο. Το κοινωνικό αποτύπωμα το οποίο θέλει να αφήσει η εταιρεία μας έχει ως κεντρικά χαρακτηριστικά την αλληλεγγύη και την προσφορά σε όσους την έχουν ανάγκη, καθώς επίσης και τη στήριξη δράσεων και βέλτιστων πρακτικών που ενδυναμώνουν την περιβαλλοντική συνείδηση και αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας. Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε και βρισκόμαστε πάντα σε εγρήγορση για περαιτέρω δράσεις.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Στεκόμαστε δίπλα σε ιδρύματα όπως η ‘φλόγα’ καθώς και Ι. Ναούς και Ι. Μονές, προσφέροντας υπηρεσίες καθαρισμού.

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ

Ισχύουν ειδικές εκπτωτικές τιμές για άνεργους και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Παρέχουμε υποστήριξη σε τοπικές μονάδες των ενόπλων δυνάμεων και άλλων σωμάτων ασφαλείας.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Παραχωρούμε αζήτητα είδη 10ετίας (χαλιά – μοκέτες) σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Με ποικίλους τρόπους στηρίζουμε τις δράσεις των τοπικών συλλόγων και φορέων.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Σεβόμενοι το περιβάλλον, ανακυκλώνουμε όλα τα υλικά και τις συσκευασίες που χρησιμοποιούμε στην εταιρία. Χρησιμοποιούμε μονο βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά και προνοούμε για την ορθολογική χρήση των υδάτινων πόρων.

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΕ ΑΜΕΑ

Παρέχουμε επιπλέον βοήθεια σε άτομα με αναπηρία και άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας (ηλικιωμένοι κ.α.) σχετικά με τις εργασίες που απαιτούνται για το στρώσιμο των χαλιών.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Λαμβάνουμε πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας και στην εξισσορόπηση προσωπικού και επαγγελματικού χρόνου. Διοργανώνουμε συχνά ψυχαγωγικές δραστηριότητες με την ομάδα της Clean System.