ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Clean System είναι μια πιστοποιημένη από την TUV, τρίτης γενιάς εταιρεία που ειδικεύεται στον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών. Έχοντας το προνόμιο και την ευθύνη να παρέχει τις υπηρεσίες της για πάνω από 50 έτη, φημίζεται στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και εξειδικευμένης φροντίδας για χαλιά κάθε τύπου. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό αιχμής, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας κορυφαία ποιότητα καθαρισμού για το χαλί, τη μοκέτα, το πάπλωμα, την κουβέρτα καθώς και το στρώμα ή την υφασμάτινη επιφάνεια του σαλονιού.

Γιατί εμάς

Με πιστοποίηση από την TUV, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού πλένοντας οι ίδιοι τα χαλιά σας στις εγκαταστάσεις μας, χωρίς να τα αναθέτουμε σε τρίτους. Στην Clean System, είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε τον πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της διαδικασίας καθαρισμού. Με τη μη εξωτερική ανάθεση, διασφαλίζουμε σταθερή ποιότητα και ικανοποίηση των πελατών.

Εργαζόμαστε όλο τον χρόνο, ασταμάτητα για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού, όποτε και να τις χρειάζεστε, με παράδοση αποτελεσμάτων μέσα σε λίγες ημέρες! Παραλαμβάνουμε, καθαρίζουμε, φυλάσσουμε και παραδίδουμε ό,τι μας εμπιστευτείτε, με ασφάλεια, αμεσότητα και συνέπεια.

Στην Clean System , γνωρίζουμε ότι κάθε χαλί, στρώμα και υφασμάτινη επιφάνεια είναι μοναδική και απαιτεί προσαρμοσμένη προσέγγιση καθαρισμού και περιποίησης.Το προσωπικό της εταιρείας, που απαρτίζεται από ανθρώπους με εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση άνω των 50 ετών στο χώρο, συνεχή επιμόρφωση, άρτια εκπαίδευση αλλά και πάθος γι’ αυτό που κάνουν, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, διασφαλίζουν το άριστο και εγγυημένο αποτέλεσμα ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Επενδύουμε συνεχώς σε τεχνολογίες αιχμής και έχουμε καταφέρει να εφαρμόζουμε περιβαλλοντικά υπεύθυνες μεθόδους καθαρισμού, ασφαλείς για την οικογένεια και τα κατοικίδια.

Στην Clean System τηρούμε πραγματικά την υπόσχεσή μας να κάνουμε τα χαλιά, παπλώματα, στρώματα και κάθε υφασμάτινη επιφάνεια να φαίνονται σαν καινούργια. Εμείς αυτό θεωρούμε πραγματική εγγύηση.